KMS CLOUD


KMS Cloud és una plataforma de serveis basats en el núvol (PaaS) desenvolupada per Intergrid S.L i orientada principalment a empreses. KMS Cloud integra tots els serveis i aplicacions en un sol lloc simplificant la gestió en el dia a dia. Des dels dominis, hosting i comptes de correu fins a gestors de continguts, documents, comerç electrònic, eines d'email marketing o facturació.

KMS Cloud és un sistema altament flexible, permetent una personalització completa en funció de les necessitats de cada client. El cost de manteniment d'aquest servei va en funció del nombre de mòduls instal.lats, recursos hardware utlitzats i usuaris requerits, permetent que els clients paguin només pels recursos reals que utilitzen.

La nostra filosofia és la de fer les coses realment fàcils per als nostres clients, per això, a Intergrid ens encarreguem de tot el manteniment de la infraestructura tècnica per a que els clients es puguin concentrar en augmentar la productivitat dels seus negocis.

Les característiques de KMS Cloud són:

Integració
Disposareu de totes les aplicacions en un sol lloc i podreu relacionar tota la informació entre departaments garantint un accés restringit a cada usuari en funció del seu grup de treball.

Accessibilitat
Basat en web, compatible amb tots els dispositius i plataformes que utilitzin els estàndards web i disposin connexió a Internet.

Usabilitat
Posem especial èmfasi al desenvolupament d'interfícies senzills, fàcils d'utilitzar, cuidant també el disseny per a fer més agradable el seu ús.

Seguretat
Configureu un model de seguretat personalitzat: Cloud públic o Cloud Privat, nivell de redundancia, balanceig de càrrega i còpies de seguretat.

Autogestió
KMS Cloud està dissenyat per a que el client no depengui de nosaltres i pugui realizar autònomament qualsevol canvi a nivell de continguts i també de configuració.

Flexibilitat
Us personalitzem les vostres aplicacions, interíficies i model de bases de dades al 100% en funció de les vostres necessitats.

Escalabilitat
Pagueu només pels recursos que utilitzeu i amplieu la infraestructura del vostre cloud en funció del vostre volum de negoci.

Actualitzacions
Amb KMS Cloud no us heu de preocupar d'actualitzacions ni de cap manteniment a nivell de programari. Nosaltres ens encarreguem de mantenir un servei sempre actualitzat i en millora constant.

Suport tècnic
Donem sempre una resposta ràpida a qualsevol dubte o incidència i a qualsevol moment. El correu electrònic i el nostre telèfon de suport estan sempre disponibles.

Sol·liciteu més informació


Algunes captures de pantalla: