El servei de correu electrònic d'Intergrid està dissenyat per proporcionar-vos una comunicació en línia professional, fiable i protegida. Amb la creixent preocupació per la seguretat digital, reconeixem la importància de garantir que les vostres comunicacions per correu electrònic estiguin ben protegides.

El servei de correu electrònic incorpora les darreres mesures de seguretat i tecnologies avançades per assegurar-te una experiència de correu electrònic sense preocupacions. Aquí tens algunes de les seves característiques:

 • Registres DKIM, DMARC i SPF: Implementem registres DKIM (DomainKeys Identified Mail), DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) i SPF (Sender Policy Framework) per assegurar que els teus correus electrònics siguin autèntics i no siguin falsificats.
 • Autenticació Segura: Utilitzem protocols d'autenticació segura com SSL/TLS per xifrar les teves comunicacions, garantint la confidencialitat i la integritat de les dades que s'envien i reben.
 • Filtratge de Correu Brossa: Incorporant poderosos algoritmes de detecció de correu brossa (spam), ens assegurem que la teva safata d'entrada estigui lliure de missatges no desitjats i que només rebeu els correus electrònics importants.
 • Firewall i Protecció contra Atacs: Disposem de mesures de seguretat en lloc per protegir el teu compte de correu electrònic contra possibles atacs i intents d'intrusió. Això garanteix que les teves dades siguin sempre segures i fora de perill.
 • Servei de Webmail: El nostre servei de correu electrònic inclou una interfície web intuitiva, que et permet accedir i gestionar els teus correus electrònics de manera senzilla des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. Amb la nostra interfície de webmail, podràs redactar, enviar, rebre i organitzar els teus correus electrònics amb facilitat.
 • Redirecció automàtica: Entenem la importància de gestionar múltiples adreces de correu electrònic de manera eficient. Per això, el nostre servei de correu electrònic ofereix una funcionalitat de redirecció que et permet redirigir els correus electrònics d'una adreça a una altra. Això et permet centralitzar la teva comunicació per correu electrònic i assegurar-te que no et perdis cap missatge important.
 • Autorespostes: Amb la funcionalitat d'autorespostes, podràs configurar respostes automàtiques per a ocasions específiques o quan estiguis absent. Ja sigui un missatge d'absència o una resposta personalitzada a consultes, el nostre servei d'autocontestador garanteix que els teus contactes rebin respostes oportunes i informatives.

Amb els nostre servei de correu electrònic segur, pots confiar plenament en la confidencialitat, autenticitat i integritat de les teves comunicacions. Ja sigui per a ús personal o empresarial, proporcionem una plataforma de correu electrònic confiable i protegida, sense cues o demores en el lliurament, que et permet centrar-te en el que realment importa.

Uneix-te a nosaltres per experimentar la tranquil·litat de tenir un correu electrònic segur i protegit. Estarem encantats de tenir-te com a client i garantir-te una experiència de correu electrònic sense preocupacions.

Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació o per aclarir qualsevol dubte. Esperem poder treballar junts i proporcionar-te el millor servei de correu electrònic segur que et mereixes.
PERQUÈ INTERGRID?
 • Atenció propera. Tractareu directament amb tècnics experts.
 • Servei integral. Proveïm de tot el necessari per al funcionament del vostre negoci en el núvol.
 • Flexibilitat i escalabilitat. Plans de serveis ajustables al vostre consum real i aplicacions adaptades a les vostres necessitats concretes.
 • Tecnologia pròpia. No depenem de tercers, desenvolupem i mantenim nosaltres mateixos tots els serveis, des dels servidors fins a les aplicacions web.
 • Millora contínua. Ens dediquem constantment a millorar els serveis en funció de les necessitats emergents.
 • Filosofia oberta. Apostem exclusivament pels estàndards i pel programari lliure.
 • Servei culturalment orientat. Tots els serveis sempre estan disponibles en els idiomes dels nostres clients.
 • Competitivitat. Mantenim sempre preus competitius.
 • qualitat garantida. Els nostres servidors estan ubicats en un dels Centres de Dades més avançats d'Europa (tier-3).
Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar-nos sense cap compromís al telèfon d'atenció als clients 934426787.